Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Προθεσμία πήραν οι δολοφόνοι των αστυνομικών

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο οι 10 από τους 12 κατηγορούμενους για συμμετοχή στο μακελειό του Ρέντη, πήραν προθεσμία...




από την 16η Τακτική Ανακρίτρια. Οι δύο που αφέθηκαν ελεύθεροι κατηγορούνταν για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, κυρίως λόγω της εμπλοκής του ονόματός τους, μέσα από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχε καταγράψει η ΕΥΠ. Αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφού δε διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους το βράδυ της στυγνής δολοφονίας των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, Γιώργου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη.

Μεταξύ των δέκα κατηγορουμένων που πήραν προθεσμία για αύριο περιλαμβάνονται και οι δύο ομογενείς από τη Ρωσία οι οποίοι φέρονται να ήταν εκείνοι που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο αστυνομικούς, όπως και ο συνεργός τους, συνεπιβάτης στο πίσω κάθισμα του γκρι volvo, στο οποίο επέβαιναν την μοιραία νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.