Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ύποπτο το 6-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ;

Πληροφορίες πως στο περιεχόμενο της δικογραφίας για το σκάνδαλο Κοriopolis υπάρχουν διάλογοι που αναφέρουν τα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0, προκύπτουν από την...


εκπομπή "η Δίκη" με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο, στην δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες του Αχιλλέα Μπέου με μάνατζερ, στην οποία ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίζεται βέβαιος για τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ ενώ φαίνεται να γνωρίζει και το σκορ της αναμέτρησης.

Επίσης, υπάρχει ακόμη μια συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με μάνατζερ πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο ίδιος ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχουν φτάσει στα χέρια του αυτές οι καταγεγραμμένες συνομιλίες ενώ επισήμανε πως στην υπόθεση των δύο αυτών παιχνιδιών δεν υπάρχει εμπλοκή ανθρώπου της ΑΕΚ.


Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, τονίζει κατηγορηματικά πως δεν τίθεται θέμα εμπλοκής κανενός μέλους της ομάδας. Εφόσον πάντως αποδειχθεί κάτι τέτοιο, επισημαίνει πως η διοίκηση θα είναι αμείλικτη.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει καμία εμπλοκή με το παρασκήνιο. Αποτελεί διαχρονικά το μόνιμο θύμα της δράσης του παρασκηνίου. Θα ηγηθούμε στην προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με τις άλλες υγιείς ομάδες. Κανένα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, δεν έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια. Αν όμως ποτέ αποδειχθεί ότι κάποιος εντός της οικογένειας της ΑΕΚ την έχει βλάψει, θα απομακρυνθεί αμέσως και θα κυνηγηθεί στα δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.