Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Έλεος πια!!!Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ στην ιστορία της πιο ανάλγητη κυβέρνηση

Αναδρομικά και για το 2010 θα πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος 300 ευρώ οι επαγγελματίες,σύμφωνα με προσθήκη του "ευαίσθητου" Βενιζέλου στο μεσοπρόθεσμο.Ο στόχος...


τελικά ποιός είναι;Ξέρουν στην κυβέρνηση;Μάλλον ναι.Να εξυπηρετηθούν τα ξένα συμφέροντα και οι τραπεζίτες και να εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός ώστε να πληγεί το Ελληνικό συναίσθημα και το γόητρό μας.Κάτι που κυνηγούσαν να πετύχουν χρόνια κάποιοι.Όσο "παραμύθι" και να φαίνεται αυτό,τελικά έτσι δείχνει αν κάτσι κάποιος και σκεφτεί.έχουν καμμία λογική εξήγηση όσα κάνει η κυβέρνηση;Όχι.Την ανάγκασε η Τρόικα να πάρει τέτοια μέτρα;Όχι.Θα έχουν τουλάχιστον κάποιο αποτέλεσμα τα μέτρα ,έστω και μακροπρόθεσμα;Όχι.Αυτά δεν τα λέμε αλλά οικονομολόγοι διεθνούς κύρους και φήμης ακόμη και στελέχη της ίδια της κυβέρνησης.Ο ίδιος ο Βενιζέλος τα έλεγε και τώρα τα κάνει.Ο ίδιος ο Παντελής Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.