Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τα πέρασε όλα νύχτα ο Βενιζέλος

Για να δείτε πόσο αφερέγγυα κυβέρνηση έχουμε.Θυμάστε τι έλεγε ανακοίνωση του υπουργείου οικονομίας σχετικά με το μέτρο των αποδείξεων,όταν φωνάζαμε ότι την "πάτησε" με τις μεγάλες επιστροφές;Ότι το μέτρο...


λειτούργησε μια χαρά γιατί και ΦΠΑ μάζεψε το κράτος αλλά και το επιδιωκόμενο ήταν οι μεγάλες επιστροφές στους πολίτες που δοκιμάζονται.Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς,ο νέος υπουργός καταργεί το μέτρο.Κανένα μπόνους σε όσους συγκεντρώσουν αποδείξεις,το αντίθετο μάλιστα,πρόστιμο σε όσους δεν συγκεντρώσουν.
Το ποσό των αποδείξεων δαπανών που απαιτείται να προσκομιστούν ορίζεται σε 25% του ατομικού εισοδήματος του φορολογούμενου και για ποσό εισοδήματος μέχρι 60.000 ευρώ. Αν το ποσό των αποδείξεων υπολείπεται του πιο πάνω ποσού τότε επί της διαφοράς επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 10%.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν αποδείξεις από το πρώτο ευρώ εισοδήματος. Δηλαδή για εισόδημα 2.000 ευρώ χρειάζονται πλέον αποδείξεις 500 ευρώ , για εισόδημα 4.000 ευρώ αποδείξεις 1.000 ευρώ και για εισόδημα 10.000 ευρώ αποδείξεις 2.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.