Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ενημερώθηκε εισαγγελέας για τις επιπτώσεις των δακρυγόνων στην υγεία.Στο γενικό χημείο του κράτους δείγματα για ανάλυση από τα ληγμένα χημικά της ΕΛ.ΑΣ.

Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε επισκέφθηκε ο  Γιώργος Πατούλης, εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, προκειμένου να τον...


ενημερώσει για τον κίνδυνο στο οποίο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα και η υγεία χιλιάδων πολιτών από τη χρήση βίας και χημικών ουσιών, κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με την ανοχή της Πολιτείας.Παράλλξλα ο Ιατρικός σύλλογος έστειλε στο γενικό χημείο του κράτους για ανάλυση,δέκα σκασμένα δακρυγόνα ,που είχαν λήξει.Τα δακρυγόνα συνέλεξαν εθελοντές γιατροί από τον χώρο της πλατείας Συντάγματος ,προκειμένου να ελεγχθούν για το τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην υγεία του ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.