Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σε αναβρασμό πάλι το ΠΑΣΟΚ


Φόβοι εκφράζονται στην Κυβέρνηση για την αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για...



την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή Κοζάνης, κύριο Αθανασιάδη και έκλεισαν ραντεβού για τη Δευτέρα στις 11 η ώρα το πρωί. Ο κύριος Αθανασιάδης έχει δηλώσει οτι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και τις αποκρατικοποιήσεις της ΔΕΗ και του δικτύου νερών επειδή πιστεύει οτι θα αποβούν τελικά επιζήμιες για τη χώρα.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Ρομπόπουλος αντιτίθεται και αυτός στο Μεσοπρόθεσμο δηλώνοντας τις επιφυλάξεις του και οτι θα δημοσιοποιήσει την τελική του θέση με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κουρουμπλής δήλωσε και αυτός τις επιφυλάξεις τους λέγοντας οτι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αλλά δεν δίνει λευκή επιταγή. Ο κύριος Κουρουμπλής ανέφερε οτι έχει στείλει στο οικονομικό επιτελείο ένα σημείωμα με 25 σημεία και περιμένει να δει εάν θα ληφθούν υπόψιν.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Χρύσα Αράπογλου εναντιώνεται και αυτή στη λογική του Μεσοπρόθεσμου σχεδίου, τονίζοντας οτι οι αποκρατικοποιήσεις σημαντικών επιχειρήσεων του Δημοσίου θα πρέπει να αποφευχθούν. Αξίζει να σημειωθεί οτι η κυρία Αράπογλου έχει περίπου την ίδια θέση με αυτή που είχε ο νυν υπουργός Οικονομικών πριν αναλάβει το χαρτοφυλάκιό του.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μακρυπίδης, με δήλωσή του σε τοπικό κανάλι της Αιτωλοακαρνανίας, έκανε σαφές οτι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ως εθνική ανάγκη, ενώ φέρεται να είναι πικραμένος για τη μη υπουργοποίησή του, αφού πριν τον ανασχηματισμό ήταν εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου και αμέσως μετά παραιτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.