Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κηδεύτηκε και ο 13ος άτυχος της έκρηξης στην Κύπρο...


Στερνό αντίο απηύθυνε σήμερα η Κύπρος στο ναύτη Αντώνη Χαραλάμπους, δεκαεννέα ετών, που σκοτώθηκε στη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς. Οι γονείς του δώρισαν...


τα όργανα του για μεταμόσχευση. Μετά θάνατο ο Αντώνης Χαραλάμπους προήχθη στο βαθμό του κελευστή.
Η κηδεία του τελέστηκε σε ατμόσφαιρα βαθύτατου πένθους στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου. Συγκινητική ήταν η παρουσία της Σωτηρίας Ανδρέου, στο σύζυγο της οποίας μεταμοσχεύτηκε ο ένας νεφρός του άτυχου παλικαριού. Η κυρία Ανδρέου ευχαρίστησε τους γονείς για την γενναία απόφασή τους να προσφέρουν τα όργανα του γιου τους για μεταμόσχευση. Στην κηδεία παρέστησαν η σύζυγος του προέδρου Χριστόφια, Έλση, οι υπουργοί Εσωτερικών και Υγείας, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων. Στο τέλος της κηδείας ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.