Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Άφαντοι οι ιδιοκτήτες των Applebee's!

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από το ξαφνικό λουκέτο στην αλυσίδα εστιατορίων Applebee's και το αιφνίδιο κατέβασμα ρολών από την ιδιοκτήτρια εταιρεία MILOMEL HELLAS...

Μόνο στο planet-greece



Όπως πληροφορούμαστε, από φίλο αναγνώστη, η εταιρεία είχε μεταφέρει πολύ καιρό πριν το κλείσιμο την έδρα της στην οδό Ισιώδου 22 στο Κολωνάκι.

Στον τελευταίο όροφο του κτιρίου είχε μετακομίσει και η οικογένεια Γκορίτσα. Εκεί διέμενε και η κυρία Μαρία Τζάννες Γκορίτσα, πρόεδρος της εταιρείας MILOMEL HELLAS, ιδιοκτήτριας της φίρμας αλλά και των εστιατορίων Applebee's στη χώρα μας.

Να επισημάνουμε, ότι η οικογένεια παλαιότερα διέμενε σε μονοκατοικία στην Εκάλη, που για άγνωστους λόγους αποφάσισε να εγκαταλείψει, χωρίς να είναι γνωστό εάν ακόμη βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της.

Το επίσης παράξενο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες κανείς από την οικογένεια, ούτε φυσικά η ίδια η η κύρα Γκορίτσα, δεν βρίσκεται στο κτίριο. Ούτε στα γραφεία της εταιρείας ούτε στο σπίτι τους, δίνοντας τροφή στα σενάρια ότι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.