Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Άφαντοι όλοι από την Applebee's - βροχή τα εξώδικα στην είσοδο της εταιρείας!

Διαστάσεις σκανδάλου παίρνει η υπόθεση με το κανόνι που έσκασε ξαφνικά χθες, το πρωί της Παρασκευής και που μόνο τo planet-greece πήρε την πρωτοβουλία να το αναδείξει, με υπευθυνότητα και χωρίς "κιτρινισμούς". Όμως, όπως μας πληροφορεί φίλος αναγνώστης, τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα... καλοστημένο σχέδιο! Διαβάστε και θα καταλάβετε...



Καταρχήν τα κεντρικά της εταιρείας είναι στην οδό Ισιώδου στην Αθήνα και ναι είναι όλοι άφαντοι.

Στη πόρτα υπάρχουν κολλημένα εξώδικα και ενημέρωσαν τηλεφωνικά το πρωι 15/6 τους διευθηντές των καταστημάτων να μην τα ανοίξουν επειδή έκλεισε η εταιρεία χωρίς καν να στείλουν ένα email στα παιδιά για την απόλυση τους ώστε να μπορούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας.

Η μόνη λύση επειδή εκρεμούν επισχέσεις είναι να δίνουν το παρόν τα παιδιά συνέχεια στα καταστήματα και να υπογράφουν τα παρουσιολόγια γιατί αν για 3 ημέρες δεν πάει κανείς στα καταστήματα βάση νόμου θεωρείται παραίτηση.

Ψαχτείτε παιδιά με δικηγόρους και εισαγγελείς μην το αφήσετε να περάσει έτσι.

Καλή δύναμη και καλή δικαίωση στο τίμιο αγώνα σας.



αναγνώστης στο planet-greece


planet-greece: Φίλε, σε ευχαριστούμε πολύ και δημοσίως, που μπήκες στον κόπο να μας θέσεις υπόψιν επιπλέον λεπτομέρειες για την υπόθεση. Όσο μπορούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, εμείς, από αυτό εδώ το blog θα στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον αγώνα των εργαζομένων.

Όποιος άλλος έχει πληροφορίες για την υπόθεση με το κλείσιμο των Applebee's ή την ιδιοκτήτρια εταιρεία "MILOMEL HELLAS" ας επικοινωνήσει μαζί μας στο planetgreece.blog@gmail.com. Ας βοηθήσουμε όλοι, όπως μπορούμε, τους εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους, να βρον το δίκιο τους.

Διαβάστε επίσης:

2 σχόλια:

  1. ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τα αδέρφια Γκορίτσα κατάφεραν να φαλήρουν δύο από τις πιο αξιόλογες εταιρίες στην Ελλάδα. Ο Παναγιώτης κατάφερε να βάλει λουκέτο στην ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΤΕ και το αδερφάκι του τώρα στην ΜΙΛΟΜΕΛ. Τα φέσια που έχουν αφήσει και οι δύο στην αγορά είναι παροιμιώδη. Δυστυχώς θα τη γλυτώσουν από ότι φαίνεται. Όποιος έχασε λεφτά από την οικογένεια Γκορίτσα, μπείτε στη σειρά παιδιά. Στη σειρά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.