Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Το Δελτίο συμβάντων λιμενικού...


 Το δελτίο συμβάντων του λιμενικού περιλαμβάνει 2 πνιγμούς (κατά πάσα πιθανότητα), την σύλληψη λαθρομεταναστών και μια σύγκρουση σκαφών...
 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Λιχάδος Ευβοίας, 84χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.
================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΣΧΟΙΝΟΥ" Κορινθίας, 34χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.
================

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους "ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ" Ν.Κ. 1756, το οποίο έπλεε βορειοδυτικά της Κέρκυρας κοντά στη νήσο Μαθράκι, ότι εντόπισε ακυβέρνητη λέμβο με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Άμεσα στη περιοχή έσπευσαν δύο (02) πλωτά περιπολικά του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν και παρέλαβαν τους δέκα επιβαίνοντες, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Η λέμβος, η οποία είχε κλαπεί πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από την παραλία "ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ" Αυλιωτών Κέρκυρας, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση.
================

Η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα ότι στη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου, έξω από το λιμάνι, συγκρούστηκε ελαφρά το ιστιοπλοϊκό σκάφος "ΝΤΡΑΓΚΟΝ" Σ.Χίου 369 με το ιστιοπλοϊκό σκάφος "ΑΕΡΑΣ" Σ.Χίου 343. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι επιθεώρησής τους από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεωρητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.