Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Απαγωγή 16χρονης Ελληνίδας από Αλβανούς - Είχαν γνωριστεί μέσω facebook

Ένα κορίτσι 16 ετών απήγαγαν τρεις Αλβανοί 19, 25 και 27 χρονών. Η γνωριμία έγινε μέσω facebook με τον 19χρονο ο οποίος της απέκρυψε ότι είναι Αλβανός... 


Την έπεισε να τον ακολουθήσει για "καλό σκοπό" όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν και την έβαλαν προχθές στο πλοίο της γραμμής από τη Νάξο με προορισμό Πειραιά και στη συνέχεια Αλβανία.

Μέσα στο καράβι η κοπέλα φοβήθηκε όταν είδε και τους άλλους δύο και ζήτησε να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Οι μεγαλύτεροι της πήραν το κινητό και την οδήγησαν διά της βίας στο ψηλότερο κατάστρωμα στη τσιμινιέρα όπου εκεί δεν μπορεί να σταθεί άνθρωπος ούτε το χειμώνα με το κρύο. Τη σκέπασαν με ένα καραβόπανο και της απείλησαν να μη φωνάξει.
Στον Πειραιά πάλι την απείλησαν να μη μιλήσει διαφορετικά, όπως της είπαν, θα έστελναν άλλους Αλβανούς να σκοτώσουν τους γονείς της και τα δύο μικρότερα αδέλφια της.
Η απουσία της έγινε αντιληπτή από τη μητέρα της τη νύχτα, όταν το μητρικό ένστικτο την έκανε να επικοινωνήσει μες τα άγρια μεσάνυχτα με την οικογένεια φίλης της κόρης τους που υποτίθεται ότι φιλοξενούσε το κορίτσι τους.

Στήθηκε επιχείρηση στον Πειραιά, όπου συνελήφθησαν οι Αλβανοί απαγωγείς. Πέρασαν αυτόφωρο και διαπιστώθηκε ότι δυο απ΄αυτούς ήταν λαθρομετανάστες.Ο ένας με πλαστά χαρτιά και ο άλλος δεν είχε καθόλου.
Να σημειωθεί ότι στον Πειραιά τους περίμενε ένα αυτοκίνητο για Αλβανία με μια τεράστια βαλίτσα μέσα. Πιθανόν για να τη φυγαδεύσουν πιο εύκολα την κοπέλα στα σύνορα κι από την Αλβανία ίσως για κάποιο οίκο ανοχής της Ιταλίας.

Οι Αλβανοί κρατούνται από την ασφάλεια καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κάνει κι άλλες τέτοιες απαγωγές.. Όσο για την ανήλικη κοπέλα από δω και στο εξής μετά και από τις "συμβουλές" του πατέρα της θα είναι πιο προσεκτική.

πηγή: Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.