Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το 60% των Ελλήνων δεν πάει διακοπές


Άγνωστη λέξη για το 60% των Ελλήνων αποτελούν οι "διακοπές" σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα...




η ΓΣΕΕ. Οι λόγοι εστιάζονται στην παρατεταμένη ύφεση της ελληνικής οικονομίας (με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως η ανεργία) αλλά και στο υψηλό αντίτιμο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Με δηλώσεις της, η πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ Γιάννα Καραντινάκη, ανέφερε ότι για να ταξιδέψει μια τετραμελής οικογένεια στην Κρήτη τα ναύλα κοστίζουν 600 ευρώ, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσό που χρειάζεται για να ταξιδέψει κανείς και στις Κυκλάδες.

Η κ. Καραντινάκη απευθύνει έκκληση στους Έλληνες ακτοπλόους να αντιμετωπίσουν το θέμα λίγο διαφορετικά, για να μπορέσουν να μετακινηθούν οι ταξιδιώτες.

Πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες θα εστιάσουν σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Επιπλέον η ίδια ανέφερε ότι σύμφωνα με πρόχειρα στοιχεία υπάρχει μείωση 40% στην κίνηση εκδρομέων κατά το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.