Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Θρίλερ με τα Applebee's

Το θρίλερ με τα Applebee's καλά κρατεί. Παρά το γεγονός ότι στα κεντρικά της ιδιοκτήτριας εταιρείας δεν απαντάει κανείς, όπως πληροφορούμαστε...




το κατάστημα της Γλυφάδας είναι ανοιχτό, όπως μας ενημερώνει φίλος αναγνώστης του planet-greece!

Προσπαθήσαμε εκ νέου να επικοινωνήσουμε με τα κεντρικά της εταιρείας, όμως αυτό κατέστη αδύνατο αφού κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα που η ίδια η εταιρεία έχει δημοσιοποιήσει (μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ)

Όπως μαθαίνουμε, υπήρξε εισήγηση από δικηγόρο, στον οποίο έχουν προσφύγει εργαζόμενοι, όσοι υπεύθυνοι καταστημάτων έχουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων, να τα ανοίξουν και να δουλέψουν κανονικά, χτυπώντας κανονικά και τις αποδείξεις!

Απ' ότι φαίνεται, τις τελευταίες ώρες εκτυλίσσεται ένα πραγματικό θρίλερ γύρω από το παρόν αλλά και το μέλλον της εταιρείας, με την φημολογία να οργιάζει.

Ελπίζουμε έστω την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση και να μην μείνουν στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενοι.

Παρακαλούμε, όποιος αναγνώστης γνωρίζει κάτι επιπλέον να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.