Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δυναμική εμφάνιση της ARGO στη δίκη για το ALTER

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Τάσου Καζίνου στην εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής του ALTER στο άρθρο 99, αφού εκτός των άλλων ο επενδυτικός όμιλος ARGO FUND είχε και νομικό εκπρόσωπο, ο οποίος στήριξε όσο μπορούσε το κανάλι...

ALTER και ARGO FUND δεσμεύτηκαν για την εξαίρεση των εργαζομένων ως πιστωτές, αλλά 2 άλλοι πιστωτές, η INTERSTAR SECURITY και η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτηρίου της οδού Λεονάρδου 9, όπου στεγάζεται ο σταθμός, ζήτησαν την πτώχευση του καναλιού.

Η INTERSTAR ζητάει το ποσό των 250.000 ευρώ και η μισθώτρια εταιρεία ισχυρίζεται ότι της οφείλονται ενοίκια της τάξεως των 50.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η κυρία Παπαπαναγιώτου, ως νομική σύμβουλος του σταθμού, έκανε σαφές στο δικαστήριο πως αυτά που δηλώνουν οι 2 πιστώτριες εταιρίες αντιφάσκουν, αφού με την πτώχευση, δεν πρόκειται να πάρουν ούτε...ευρώ.

πηγή: karxarias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.