Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κι άλλη προκήρυξη...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

 Και αυτή στο indymedia και αφορά τον εμπρησμό του αυτοκινητού του Δημάρχου Παπάγου.(Τη δημοσιεύουμε χωρίς λογοκρισία στο τέλος της)..
.


Ξεκινώντας, με την ευκαιρία των γεγονότων της 28ης-29ης Ιούνη θεωρούμε πως πρέπει να τοποθετηθούμε επί κάποιων ζητημάτων. Δε μπαίνουμε σε λογικές ψευτοδιλημμάτων που θέτει το κράτος, όπως η υπερψήφηση ή όχι του μεσοπρόθεσμου. Ούτως ή άλλως, η δημοκρατία αργά ή γρήγορα δείχνει το εξουσιαστικό της πρόσωπο στον πραγματικό πολεμο που δε κυρήχθηκε τώρα, ούτε καν πρόσφατα. Βαδίζουμε δίπλα στα άτομα ή τις ομάδες που τον αντηλήφθηκαν στη συγκεκριμμένη χρονική συγκυρία και επραξαν επιθετικότερα απ' ότι συνήθως. Όμως, η στασιμότητα και η επανάληψη οδηγούν σε μονοτονία, ενώ η συχνότητα και η πρόοδος της επιθετικής πρακτικής συμβάλλουν στην πρόκληση όλο και σοβαρότερων πληγμάτων στον εχθρό. Τέλος, σε όσους περιορίζονται σε μούτζες και κατσαρολάκια, λέμε απλά πως ο χρόνος μας είναι σημαντικος.
  Στην κατεύθυση της προόδου θέσαμε το στοίχημα της προσωπικής απειλής. Ξέρουμε και αποδυκνείουμε πως ο αντίπαλός μας δεν είναι μια ακαθόριστη έννοια στο απυρόβλητο, αλλά έχει υλική υπόσταση, οδό και αριθμό όνομα και περιουσιακά στιχεία. Έτσι κάναμε μια "επίσκεψη" στο αυτοκίνητο του δημάρχου Παπάγου. Ξημερώματα Δευέρας 4/7, προσεγγίσαμε το στόχο και τοποθετήσαμε στη ρόδα του οχήματος απλό εμπρηστικό μηχανισμο, αποτελούμενο απο 1,5lt βενζίνη και κερια στο κατάλληλο μέγεθος, ώστε ήταν εξασφαλισμένος ο απαιτούμενος χρόνος για τη διαφυγή μας απ' την περιοχή, της οποίας η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία. Είναι μια αστυνομοσεκιουριτοστρατοκαβλοκρατούμενη περιοχή και, γι' αυτό το λόγο είναι ιδιέταιρα ευχάριστο να καίγεται το προσωπικό όχημα του τοπικού της άρχοντα. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, για καθε τυχαίο δήμαρχο, κάθε τυχαίας περιοχής.
  Και τώρα, προς παραδειγματισμό αυτών των τυχαίων, μια προσωπική αναφορά. Κύριε Β. Ξύδη, σήμερα το αυτοκίνητό σου, αύριο το σπίτι σου, μεθαύριο εσύ. Όσο κάποιοι επιλέγουν να διοικόυν, κάποιοι θα επιλέγουν να τους εξοντώνουν. Όσο υπάρχει άρχουσα τάξη, θα υπάρχουν Επαναστάτες. Θωρακιστείτε όσο θέλετε! Ειμαστε ορκισμένοι όσο ζούμε να μην ξανακοιμηθείτε ήσυχοι.

ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΛΟ ΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

  Υ.Γ.: Εμπρηστικό σινιάλο σε όλες τις αντάρτικες ομάδες... Πάμε ξανά.

Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο
Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς
Επαναστατικές Ομάδες Διασποράς Τρόμου
Πυρήνας Ανώμαλων - Αιρετικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.