Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Βωβός έχει χτίσει "όλα" τα Β.προάστια και μας λέει ότι δεν έχει λεφτά για τον Βοτανικό;

Αναζητά επενδυτές ο Βωβός.6,6 εκ ευρώ οι οφειλές σε εργαζομένους, υπο ρύθμιση οι υποχρεώσεις σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία...



Σε αναζήτηση επενδυτών βρίσκεται η Μπάμπης Βωβός με σκοπό χρηματοδότηση του έργου του Βοτανικού επιβεβαιώνοντας παλαιότερα δημοσιεύματα. Η δυσμενής εξέλιξη για το project του Βοτανικού καταδεικνύουν την αναγκαιότητα στρατηγικής συμμαχίας με σκοπό την πραγματοποίηση του έργου, όταν φυσικά ψηφισθεί και η Διπλή Ανάπλαση. Σε σχετικές ανακοινώσεις η εταιρία κάνει λόγο για συζητήσεις που βρίσκονται βέβαια σε αρχικό στάδιο, για τις υποχρεώσεις τις εταιρείας σε εργαζομένους και Δημόσιο, ενώ αναφέρει πως η διάθεση του μεγαλομετόχου κ. Μπάμπη Βωβού είναι να διατηρήσει το ποσοστό του ως και την ολοκλήρωση της ΑΜΚ που έχει πραναγγελθεί.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου και σε απάντηση σχετικού ερωτήματός της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Διοίκηση της εταιρίας επιθυμεί να αναφέρει τα εξής :

-Οι οφειλές της εταιρίας προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, βρίσκονται υπό ρύθμιση.

-Το ποσό των οφειλομένων μισθών προς τους εργαζομένους (μισθωτούς και οικοδόμους) της εταιρίας ανέρχεται σε 6.649.727,49 € και αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης της εταιρίας, η οποία με ενέργειές της προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τις Τράπεζες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μηνιαία καταβολή των μισθών εφ’ εξής και η τμηματική καταβολή των οφειλομένων. Και

-είναι αυτονόητο ότι μετά την ψήφιση για την Διπλή Ανάπλαση, η διοίκηση της εταιρίας συζητά με πιθανούς επενδυτές τη χρηματοδότηση του έργου του Βοτανικού. Στην παρούσα φάση οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, όταν όμως και εφ’ όσον υπάρξει συγκεκριμένη συμφωνία, η εταιρία θα προβεί άμεσα σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον η εταιρία Μπάμπης Βωβός σε απάντηση σχετικού ερωτήματος του Χ.Α. ανακοινώνει, ότι ο βασικός μέτοχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας κ. Χαράλαμπος Βωβός, έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του για τη διατήρηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, έως την ολοκλήρωση της κατά τα άνω αύξησης και την εισαγωγή των νέων μετοχών.
Υπενθυμίζεται την περασμένη Παρασκευή, η γενική συνέλευση της Βωβός ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Έδωσε το «πράσινο φως» στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας εντός του επόμενου δωδεκαμήνου, κατά την οποία θα εκδοθούν, όπως αποφασίστηκε, έως 22.620.000 νέες μετοχές (2ν/3π), χωρίς να έχει οριστεί η τιμή διάθεσης των νέων τίτλων και χωρίς οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας να έχουν δεσμευτεί για τη στάση που θα κρατήσουν.
πηγή:sofokleusin.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.