Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Όλοι το βλέπουν ,εκτός από την κυβέρνηση.Μέχρι και το ΔΝΤ λέει ότι θα πτωχεύσουμε εξαιτίας της λιτότητας.

Παγκόσμιο πολιτικό μέτωπο σχηματίζεται πλέον στους διεθνής οικονομικούς κύκλους που προειδοποιεί ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει εάν...


συνεχιστεί το πρόγραμμα λιτότητας. Οι αναδυόμενες οικονομίες ζητούν από το ΔΝΤ να διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα λόγω του αυξημένου ρίσκου που αναλαμβάνει. Ο διευθυντής του ΔΝΤ της Βραζιλίας Νογκέιρα Μπατίστα, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των 24 ισχυρών, που χειρίζεται τις καθημερινές εργασίες του ΔΝΤ, πιστεύει ότι τα μέτρα λιτότητας της Ελλάδας είναι υπερβολικά αυστηρά και ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεν είναι επαρκής, στο βαθμό που έγινε. «Η Ελλάδα δεν περνάει εύκολα», δήλωσε στους Financial Τimes, τονίζοντας ότι η κατάσταση μέχρι στιγμής ωφελεί την πλειοψηφία των Ευρωπαίων δανειστών της Ελλάδας.
Η εφημερίδα παραθέτει ακόμη δήλωση του Ινδού Αρβίντ Βιρμάνι, ο οποίος ανέφερε ότι η συμφωνία της ευρωζώνης αντιμετωπίζει μια βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας όμως αφήνει την Ελλάδα με ένα ογκώδες και μη βιώσιμο χρέος, που αποτελεί απειλή για μελλοντικά default.Ακόμη και αυτοί που μας ανάγκασαν στη λιτότητα αρχίζουν και βλέπουν πως τα μέτρα ήταν λάθος.Μόνο η Ελληνική κυβέρνηση τα βλέπει όλα σωστά.Να υποθέσουμε πως εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα,όπως λέει ο Νογκέιρα Μπατίστα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.