Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τώρα τρέχουμε να βρούμε λεφτά απ' το ΕΣΠΑ

Τη στιγμή που άλλα κράτη της Ευρώπης τρέχουν με υψηλότατους ρυθμούς απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ, εμείς θυμηθήκαμε μετά από 1μισυ χρόνο βαθιάς ύφεσης να...




πιέσουμε για το ξεκλείδωμα πακέτων που θα ανακουφίσουν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα δώσουν έστω και μια μικρή ανάσα στην οικονομία.

Ήδη, ο πρωθυπουργός απηύθυνε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ζητώντας την αναστολή της εθνικής συμμετοχής στα ευρωπαϊκά προγράμματα έως το 2013.

Στις 13:30 ο Γ.Παπανδρέου έχει σύσκεψη για το ζήτημα του ΕΣΠΑ και τη διαχείριση των κοινοτικών πόρων με τους 13 περιφερειάρχες.

Από σήμερα, 1η Ιουλίου, οι περιφερειάρχες αναλαμβάνουν τη διαχείριση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και υπηρεσιών που αφορούν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Νωρίτερα, οι περιφερειάρχες θα συναντηθούν με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή με τους Χ.Καστανίδη και Π.Κουκουλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.