Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Φωτογραφίες από το κοινόβιο των δήθεν αγανακτισμένων - βρώμα και δυσωδία [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε στροθοκαμηλίζαμε. Ήμαστε από την πρώτη στιγμή υπέρ των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος, αλλά ήμαστε και ΚΑΤΑ των δήθεν αγανακτισμένων που καπέλωσαν τον γνήσιο αγώνα για να κάνουν την πλατεία κοινόβιο... Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ...















Και αυτή είναι η εικόνα της πλατείας Συντάγματος σήμερα...



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:


Από τον ευρύτερο χώρο της πλατείας απομακρύνθηκαν, με είκοσι πέντε (25) και πλέον φορτηγά, αντικείμενα και άλλα είδη, τα οποία αποτελούσαν εστίες ρύπανσης και υποβάθμιζαν το ευρύτερο περιβάλλον. Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις, μετά την αποκομιδή, περιφρούρησαν κλιμάκια του Δήμου Αθηναίων για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της εικόνας της πλατείας. 

Κατά τη διάρκεια της συνδρομής και των αστυνομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν, συνελήφθησαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οκτώ (8) άτομα, εκ των οποίων τέσσερις (4) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί ( δύο (2) πολίτες Γαλλίας, ένας (1) πολίτης Γερμανίας, καθώς και ένας (1) πολίτης Ρουμανίας), ο οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι οκτώ (8) συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.