Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στηρίξτε έναν νέο καλλιτέχνη [ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ]

Παρακολουθήστε το βίντεο ενός νέου καλλιτέχνη, που κάνει μία μοναχική όσο κι αξιέπαινη προσπάθεια στην εγχώρια μουσική σκηνή. Το βίντεο κλιπ, που μας έστειλαν στο planet-greece, είναι εξαιρετικά συμπαθητικό, όπως και η μουσική...




Κάποιοι από εσάς ίσως να τον θυμάστε από τη συμμετοχή στο μουσικό παιχνίδι super idol. Με την αυθόρμητη και ατίθαση συμπεριφορά του δίχασε το κοινό. Άλλοι τον συμπάθησαν και άλλοι τον αντιπάθησαν. 

Πάντως, σίγουρα, ο Σαράντης Κρεμιζάκης, δεν πέρασε αδιάφορος. 

Παρ όλα αυτά, ο συνδυασμός της ήρεμης χροιάς στη φωνή, η εντυπωσιακή εμφάνιση και κυρίως η επιμονή στη δουλειά του, τον οδήγησαν στο να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το όνομά του κοσμούσε κοσμικές και μουσικές στήλες περιοδικών, εφημερίδων, εκπομπών αλλά και γνωστές ιστοσελίδες.

Το νέο βίντεοκλιπ του Mister Chameleon (όπως είναι το παρατσούκλι του) έγινε πραγματικότητα καθώς και η συνεργασία του με έναν από τους Αμερικάνους συνεργάτες του Chris Brown! Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο τραγουδοποιός Σαράντης Κρεμιζάκης, με mail του,  "ερμηνεύει το τραγούδι "Το κινητό μου" η αλλίώς "My mobile" σε μια ερημική οικοδομή της δεκαετίας του '80 χορεύοντας frestyle-popping και με μια νεα εμφάνιση όπως δεν τον έχουμε ξανά δει. Φανερά ανανεωμένος, ο Χαμαιλέοντας της ποπ επιστρέφει στο θρόνο του και αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Αμερικάνο ράπερ LaMarr MC όπου του εξασφαλίζει το εισιτήριο για μια μακρινή περιοδεία καθώς το τραγούδι ήδη έχει ξεκινήσει να ακούγετε σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής παρ' όλο που το μισό είναι Ελληνόφωνο. Κάτι σαν το Telephone της Lady Gaga ft. Beyonce και κάτι από Justin Bieber ft. Sean Kingston σε συνδυασμό με τις χορευτικές ικανότητές του, όπως φαίνετε ο Σαράντης θα μας απασχολήσει ακόμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποσχόμενος για νέες εκπλήξεις και με νέους Αμερικάνους συνεργάτες της μουσικής σκηνής. Σύντομα θα έχουμε ενδιαφέρονται νέα που θα συζητηθούν καθώς και καινούργια βίντεο κλιπ", απολαύστε τον!

2 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.