Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ούτε τσακιστό σεντ δε μας έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Γερμανοί,που μας λοιδωρούν.

Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που μέχρι πριν λίγες ημέρες φώναζε πως η Ελλάδα μπήκε με απάτη στην ΟΝΕ.Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Τέο Βάιγκελ μιλώντας σε...



εκδήλωση του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) ο κύριος Βάιγκελ τόνισε πως οι Γερμανοί πολίτες έχουν μείνει με την εντύπωση πως η κυβέρνησή τους δαπανά δεκάδες δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων της για να κλείσει την μαύρη τρύπα των ελληνικών δημοσιονομικών, ενώ στην πραγματικότητα από τα γερμανικά κρατικά ταμεία δεν έχει φύγει ούτε σεντς.
  «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Το μόνο που έχουμε δώσει είναι εγγυήσεις και αυτό θα πρέπει να το πούμε στους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.