Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό Βόλου

Ο Βόλος γιορτάζει. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και πήρε μια μεγάλη νίκη στον πρώτο αγώνα του Europa League με τη Ράντ στο Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι έγραψαν με χρυσά γράμματα την πιο ιστορική...


σελίδα της ομάδας του Ολυμπιακού τον μήνα των 74ων γενεθλίων του (επισημοποιήθηκε 7 Ιουλίου 1937).

Η θερμοκρασία μπορεί κατά το ξεκίνημα του παιχνιδιού να έδειχνε 36 βαθμούς κελσίου, όμως στις εξέδρες βρέθηκαν πάνω από 200 Βολιώτες, που έκαναν το ταξίδι μέχρι το Βελιγράδι και η ομάδα τους, τους αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο για την ταλαιπωρία τους!

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις ευκαιρίες με τον Ούμπιντες (78') καιμ Μάρτιν (82'), κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 85'! Ο Ούμπιντες εκτέλεσε ακόμη ένα φάουλ και ο Μαρτίν αυτή τη φορά ευστόχησε, για να κάνει το 1-0 και να στείλει την ομάδα του με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.