Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κι άλλοι ύποπτοι αγώνες στο σκάνδαλο με τα στημένα

Αυξάνεται ο αριθμός των υπόπτων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς από το υλικό της νέας δικογραφίας προκύπτουν 16 ακόμα αναμετρήσεις...


Δείτε τη λίστα...


Πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες -κυρίως- της Football League που κατά τις Αρχές θεωρούνται άκρως διεφθαρμένοι και πραγματοποιήθηκαν από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 18 Απριλίου 2011.

Το «στήσιμο» των συγκεκριμένων αγώνων προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργούνταν στα πλαίσια των «εκβιαστών» του Πειραιά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη νέα λίστα των αγώνων, που αποκαλύπτει η zougla.gr, βρίσκονται έξι αναμετρήσεις της Ηλιούπολης, ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τον αγώνα της 13ης Μαρτίου μεταξύ Κορίνθου-Παναχαϊκής με τελικό σκορ 0-1, αλλά και την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Χερσονήσου-Παναχαϊκής που διεξήχθη στις 17 Απριλίου και έληξε 1-2.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία και δωροληψία.

Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι ότι ανάμεσα στους νέους ύποπτους αγώνες βρίσκεται και ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο αγώνας μεταξύ των Κρητικών και της Ηλιούπολης που έληξε 2-1 υπέρ του ΟΦΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.