Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μας δουλεύει ο ΟΑΣΑ;(Δεν)επιτρέπει τα ποδήλατα σε μετρό,ΗΣΑΠ και τραμ.Αλλά πόσα;

Μόνο δύο σε κάθε συρμό!!!Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Αυγούστου οι ποδηλάτες θα εξυπηρετούνται όλες τις ημέρες και ώρες από όλους τους σταθμούς του Μετρό...


Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού και ο περιορισμός αυτός αφορά όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.

Από την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου θα ισχύουν τα εξής:

Σε όλους τους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς (τραμ-μετρό-ηλεκτρικός), η μετακίνηση των ποδηλατιστών με τα οχήματά τους γίνεται αυστηρά και μόνο πεζή.

Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές.

Σε όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (τραμ-μετρό-ηλεκτρικός), ανεξάρτητα από την εφαρμογή της ανωτέρω πολιτικής μεταφοράς ποδηλάτων, εξακολουθούν να έχουν απόλυτη προτεραιότητα τα ΑμεΑ και τα άτομα που χρήζουν ειδικής βοήθειας (ηλικιωμένοι και εγκυμονούσες) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.