Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Επ'αόριστο συνεχίζουν οι ταξιτζήδες."Κουφός" ο Ραγκούσης,αφήνει τον Τουρισμό μας να βουλιαξει.

Επ'αόριστο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι αυτοκινητιστές,οι οποίοι με αιφνιδιαστικές ενέργειες θα αποκλείουν διάφορα σημεία της χώρας.Ακόμη και...


 στο σπίτι του πρωθυπουργού στο Καστρί θα πάνε,λένε.Οι τουρίστες θα συνεχίσουν να σιχτιρίζουν την ώρα και την στιγμή που προτίμησαν τη χώρα μας για διακοπές και ο υπουργός υποδομών θα σφυρίζει αδιάφορα , κάνοντας το καπρίτσιο του.Γιατί περί τέτοιου πρόκειται,αφού προτάσει την προσωπική του κόντρα με τον Δημήτρη Ρέππα αντί του δημοσίου συμφέροντως και μάλιστα για δεύετρη φορά.Την πρώτη φορά εξαιτίας της αλαζονικής του συμπεριφοράς ,μπήκε ταφόπλακα στα 5 μεγάλα οδικά έργα,τα οποία ήταν έτοιμα να επανεκκινήσουν.Προφανώς οι τραπεζίτες είδαν ότι δεν είχαν πλεον να κάνουν με σοβαρό συνομιλητή.
Οι αυτοκινητιστές έχουν προγραμματίσει για αύριο στις 10:00 το πρωί συγκέντρωση μαζί με τις οικογένειές τους έξω από το υπουργείο μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.