Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τρελό κομφούζιο σε λίγο στους δρόμους της Αθήνας!!!


Σε λίγα λεπτά οι ιδιοκτήτες ταξί θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται σε διάφορα σημεία της Αθήνας, πάνω σε κεντρικούς δρόμους, με αποτέλεσμα η κίνηση όχι μόνο στο κέντρο αλλά και περιφερειακά της πόλης να νεκρώσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες αυτοκινητιστών ταξί...


...θα συγκεντρωθούν με τα οχήματά τους στις οδούς Καβάλας, Συγγρού, Πατησίων και Αχαρνών, χωρίς να αποκλείονται ως σημεία προ-συγκέντρωσης και άλλοι μεγάλοι δρόμοι της Αθήνας. Αμέσως μετά θα κινηθούν με τα οχήματά τους με κατεύθυνση προς το Υπουργείο Υποδομών όπου θα πραγματοποιήσουν την βασική τους συγκέντρωση για να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο νέο Υπουργό, ο οποίος αρνούμενος να υπογράψει το Προεδρικό διάταγμα του προκατόχου του, απελευθέρωσε πλήρως το επάγγελμα χωρίς τους περιορισμούς που εκείνοι ήθελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.