Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Έσκασε κανόνι στην διαφημιστική αγορά


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα προτίθεται να καταθέσει η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett...




Tο τελευταίο διάστημα, ήρθε στη χώρα μας κλιμάκιο του γαλλικού γκρουπ “Publicis”, στο οποίο ανήκει, μαζί με νομικούς της διεθνούς εταιρείας, οι οποίοι αποφάσισαν ότι η διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 αποτελεί μονόδρομο για τη Leo Burnett, μετά τις υποχρεώσεις που της προκαλεί η προεξόφληση διαφημιστικού χρόνου στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Πληροφορίες από την αγορά αναφέρουν ότι μαζί με την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, οι δικηγόροι της Leo Burnett θα υποβάλλουν μηνύσεις τόσο κατά του συνιδιοκτήτη και διευθύνοντος συμβούλου του Alter κ. Κ. Γιαννίκου, όσο και εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, λόγω πλημμελούς ελέγχου της εισηγμένης.

Το διεθνές επιτελείο της Publicis έχει αποφασίσει την αποπληρωμή όλων των οικονομικών υποχρεώσεων της Leo Burnett προς τρίτους, πλην των οφειλών που έχει η εταιρεία προς το Alter καθώς και το ελληνικό κράτος.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών, η Leo Burnett συνεχίζει να «τρέχει» το λογαριασμό που διαθέτει στην Εθνική Τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.