Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Παιδικό το Channel Nine, μουσικός σταθμός το "Ράδιο 9"

Και επισήμως η θυγατέρα του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, εισέρχεται επιχειρηματικά στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης...
Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, η κόρη του γνωστού επιχειρηματία, αναλαμβάνει την υψηλή εποπτεία των Μέσων (Channel Nine, «Ράδιο 9» κ.ο.κ.). Ήδη, μάλιστα, ανέλαβε δράση.

Η αρχή θα γίνει από τον τηλεοπτικό σταθμό Channel Nine, όπου όπως όλα δείχνουν έχει ληφθεί απόφαση για την αλλαγή της φυσιογνωμίας του καναλιού. Όπως, μαθαίνουμε, η Μαρία Κοντομηνά, φιλοδοξεί να φτιάξει ένα νεανικό κανάλι. Στο πλαίσιο, αυτό, από σήμερα άρχισε να βλέπει κόσμο.

ΑΞΙΖΕΙ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρία Κοντομηνά έχει εισηγηθεί στον πατέρα της, την μετατροπή του "Ραδιο 9" σε αμιγώς μουσικού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.