Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απολύσεις και στάσεις εργασίας στον Flash

Εδώ και μήνες γράφουμε ότι τα "μαγαζιά" του Πέτρου Κυριακίδη και του Λαυρεντιάδη αποτελούν βραδυφλεγείς βόμβες, έτοιμες να σκάσουν...




8 άτομα απελύθησαν σήμερα από τον σταθμό και η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, εξήγγειλε στάσεις εργασίας ώστε οι ιδιοκτήτες να... συγκινηθούν και να τις ανακαλέσουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ομοφωνία των παρόντων μελών του, αποφασίζει ότι:
  1. Οι απολύσεις στον Ρ/Σ «FLASH» είναι απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσουν.
  2. Για την ανάκλησή τους κηρύσσουμε διαδοχικές στάσεις εργασίας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους της ΕΤΕΡ, όπως αποφάσισε η Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ στον Ρ/Σ «FLASH». Το πρόγραμμα των στάσεων εργασίας θα ανακοινώνεται καθημερινά και θα συνεχιστεί μέχρι την ανάκληση των απολύσεων.
  3. Ειδικότερα για τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011 κηρύσσεται 3ωρη στάση εργασίας των συντακτών, που εργάζονται στον «FLASH», από τις 8 έως τις 11.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.