Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Οι φοιτητές που "πάτησαν" την Lamborghini!

Το όνομα ART, προφανώς δε σας λέει τίποτα. Όμως για την Lamborghini αποτελεί έναν από τους αγωνιστικούς της εφιάλτες! Ομάδα Ελλήνων φοιτητών έχει κατασκευάσει μία Formula και όσες φορές κατέβηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς σάρωσαν τα μετάλλια...



Η ομάδα των Ελλήνων φοιτητών, κατάφερε να κάνει τον μηχανικό της Lamborghini, Ρικάρντο Παρέντι να «παραμιλάει» και στο τέλος να τους δώσει μια θέση στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

«Τρέλαναν» τους κριτές, οι οποίοι ύστερα από εκατοντάδες ελέγχους έτριβαν τα μάτια τους με το επίτευγμα των φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. 

Η εννιαμελή ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, μέσα σε εννέα μήνες κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο τύπου Formula, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. 

Οι φοιτητές της ομάδας «ART 7» (σημειώνουμε ότι έλαβαν μέρος και στο Ράλλυ Ακρόπολις) πήραν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Φερράρι στο Φιοράνο της Ιταλίας και έκαναν υπερήφανους τους καθηγητές τους αλλά και όλους τους Έλληνες, με τις γνώσεις αλλά και τη δεξιότητά τους. Ίσως κάποια στιγμή να δούμε και ελληνική Formula 1…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.