Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Που το πάει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα εισιτήρια; Το planet-greece αγκάθι στις αυξήσεις τους που ψάχνουν να περάσουν ακόμη πιο ύπουλα!!!

Μετά τις αποκαλύψεις του planet-greece για τα, κατα 75% κρυφά αυξημένα εισιτήρια σε όλα τα δρομολόγια, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ "παγώνει" την τιμολογιακή της αναπροσαρμογή για λίγες μέρες και όπως μας λένε έγκυρες πηγές, σκοπεύουν να τις εφαρμόσουν, με το που θα ξεκινήσει η μεγάλη ροή του κόσμου προς πάσα κατεύθυνση! Δηλαδή από...

Ημέρα νίκης για το planet-greece



την 1η Αυγούστου!

Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως τυπώθηκαν αρκετές φορές οι σελίδες του planet-greece και γύρισαν σε αρκετά γραφεία. Έψαχναν μάλιστα οι αδαείς να βρουν πως διέρευσε το εισιτήριο που δημοσιεύσαμε...



Τόσο μικρή λογική αλήθεια;

Αφού τα εισιτήρια τα τύπωσαν οι ίδιοι και τα έδωσαν σε επιβάτες που πήγαν - πολλοί από αυτούς - και πλήρωσαν 51 ευρώ (αντί για 36) για ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Τέλος πάντων... Η 19 Ιουλίου αποδείχθηκε ημέρα νίκης για το planet-greece αφού αποφάσισαν οι εγκέφαλοι των σιδηροδρόμων να μην προχωρήσουν από σήμερα σε αυξήσεις αλλά να περιμένουν για μερικές μέρες ακόμη... 

Η αλήθεια είναι πάντως πως κάποιοι φαίνεται πως λογικεύτηκαν και πέρασαν μια εισήγηση για οριστική εγκατάλειψη των τρελών και απίστευτων αυξήσεων του 75% για ένα μέσο που σε σχέση με τα γαλλικά τρένα για παράδειγμα δεν περνάει ούτε σαν ..."καρβουνιάρης"... Μακάρι, από 1ης Αυγούστου που ακούμε ότι θα εφαρμοστούν οι αυξήσεις να μην δούμε το Αθήνα - Θεσσαλονίκη να κοστίζει 51€ αλλά ελάχιστα (έως καθόλου) πάνω από τα 36€ που κοστίζει σήμερα. Ενέργεια που εμείς θα χειροκροτήσουμε γιατί θα είναι η πιο τρανή απόδειξη πως το blog μας - το μοναδικό blog που στηλίτευσε και παρουσίασε ντοκουμέντα για τις αυξήσεις - πέτυχε τον σκοπό του: Να προασπίσει το συμφέρον του Έλληνα, αυτού που βλέπει όλο και λιγότερα μέσα ενημέρωσης να θυμούνται πως "αυτόν" πρέπει να υπηρετούν και όχι συμφέροντα και εκδότες... Αν από την άλλη, η ΤΡΕΝΟΣΕ επιμείνει στο 75%, να είναι σίγουροι εκεί στην Καρόλου ότι θα τους ξετινάξουμε όσο ποτέ! Μέχρι που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει! Ο κόσμος κύριοι ΤΡΑΙΝΟΣΕ-δες, πλέον, έπαψε να εθελοτυφλεί και μιλάει!

Κι εμείς τον βοηθάμε να βγάλει αυτή την δύναμη και όποτε χρειάζεται να σας παίρνει και να σας σηκώνει! Τολμήστε λοιπόν! Η 1η Αυγούστου είναι κοντά!

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.