Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Έκλεψαν 12 τόνους πετρέλαιο ...ρουφώντας το με λάστιχα!!!



Επί τρία χρόνια, από το 2009, δρούσαν στη Νεάπολη, ανενόχλητοι, δύο νεαροί με καταγωγή από το Ρέθυμνο, κλέβοντας τεράστιες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης από αυτοκίνητα και δεξαμενές σπιτιών. Οι νεαροί, που συνελήφθησαν στη Νεάπολη...
 χρησιμοποιούσαν λάστιχα, με τα οποία αποσπούσαν τα υγρά καύσιμα.

Κάπως έτσι, με βυτίο και ένα λάστιχο 6 μ. πιάστηκαν επ'αυτοφώρω από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν. Οι νεαροί έχουν ήδη παραδεχτεί την κλοπή περίπου 12 τόννων πετρελαίου, μόνο όμως από αυτοκίνητα και μηχανήματα έργων (στα μηχανήματα έργων είναι ευκολότερη η αναρρόφηση καυσίμων), ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση των υποθέσεων κλοπής πετρελαίου από σπίτια.

Παράλληλα εξετάζεται αν υπάρχει κάποιος πρατηριούχος συνεργός ή ιδιώτες που αγόραζαν τα καύσιμα. Υπολογίζεται, πάντως, ότι οι δύο δράστες έχουν αποκομίσει όφελος τουλάχιστον 80.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες παραπέμπονται στο Εισαγγελέα με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.