Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τραυματίας σε τροχαίο 15χρονος οδηγός - χαροπαλεύει ο 17χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας


Δύο ανήλικοι, 15 και 17 χρονών, τραυματίστηκαν, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στις 17.50, στο Ατσιπόπουλο, όταν η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η μηχανή και το αυτοκίνητο κινούνταν επί της παλιάς εθνικής οδού με κατεύθυνση...
 το Ρέθυμνο, ενώ το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προσπέρασης που επιχείρησε το δίκυκλο.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε ελαφρά, σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όμως, φέρει ο 17χρονος συνεπιβάτης. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 17χρονος συνεπιβάτης, που χτύπησε στο κεφάλι, αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο στην νευροχειρουργική κλινική αφού υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φθορά στα πνευμόνια και χρήζει νευροχειρουργικής και θωρακοχειρουργικής αντιμετώπισης και η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου με τραύματα στα πόδια και το κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.