Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πίσω ολοταχώς.Μάθαμε τι θα πεί τελικά στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός (Ναι, θα πάει)

Τα πέρνει πίσω όλα η κυβέρνηση.Όσα έλεγε περί αυξήσεων σε ΦΠΑ και κάτι τέτοια (καλό είναι αυτό για εμάς).Έτσι φαίνεται πως δεν...


 θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα προϊόντα και είδη εστίασης και θα παραμείνει στο 13%.Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα πληγεί άλλο ο τουρισμός μας.Επίσης η βαθειά ύφεση, που έχει φτάσει πλέον στο 7% ανάγκασε ακόμη και την Τρόικα να δεχτεί τη μείωση στο ΦΠΑ από το 23% στο 20% αρκεί να βρεθεί τρόπος να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες.Ο υπουργός οικονομικών Ε.Βενιζέλος φαίνεται πως τους έχει πείσει σε αυτό το θέμα (να και κάτι σωστό που έκανε,η αλήθεια να λέγεται).Ο Ε.Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει αυτά τα μέτρα οφ δε ρέκορντ,γιατί τις επίσημες ανακοινώσεις θα τις κάνει στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, για να έχει να πεί και αυτός κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.