Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Πλησιάζει το τέλος για τον Καντάφι

Σφοδρές είναι οι συγκρούσεις στην πρωτεύουσα της Λιβύης πλέον ,την Τρίπολη.Οι αντικαθεστωτικοί δίνουν σκληρές μάχες με τους κυβερνητικούς υποστηρικτές του Καντάφι που "παίζουν" το τελευταίο τους χαρτί.Μόνο το τελευταιό 24ωρο 376 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 1000 τραυματίστηκαν.Αμερικανοί και Γάλλοι...


καλούν τον Καντάφι να εγκαταλείψει την εξουσία, ο ίδιος όμως αρνείται και έδωσε την απάντησή του με ηχογραφημενό μήνυμα.Ο Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί και δεν θα εγκαταλείψει την Τρίπολη, σύμφωνα με ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε από τη λιβυκή τηλεόραση, κι ενώ οι αντικαθεστωτικοί απο τη δυτική Λιβύη μπήκαν στη λιβυκή πρωτεύουσα όπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο.
Ο Καντάφι προσέθεσε ότι παραμένει στη λιβυκή πρωτεύουσα και ότι θα μείνει εκεί μέχρι τέλους και σημείωσε ότι "φοβάται ότι θα καεί η Τρίπολη". Κάλεσε το λιβυκό λαό να συρρεύσει από όλες τις περιοχές της χώρας στη λιβυκή πρωτεύουσα για να την απελευθερώσει από τους αντικαθεστωτικούς και υπογράμμισε ότι θα βγει "νικητής" από τη μάχη της Τρίπολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.