Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα για τα εκατ. ευρώ που φαγώθηκαν από συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ


Πριν από λίγη ώρα, ο Υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, παραλαμβάνοντας το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λ. Ρακιντζή, και με δεδομένη την εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως με την οποία διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, έδωσε εντολή να...


προχωρήσει η πειθαρχική διαδικασία που η κείμενη νομοθεσία προβλέπει. Ταυτόχρονα, με βάση τα συμπεράσματα του πορίσματος, έδωσε εντολή να υπάρξει κατά άμεσο και απόλυτο τρόπο, εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και των κανονισμών, προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Με δυο λόγια, ετοιμάζεται να στείλει στο σπίτι τους όσους εξακολουθούν να εργάζονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο κ.Ραγκούσης έδωσε στην δημοσίοτητα και το πόρισμα Ραγκούση που κρίνει ως παράνομες και καταχρηστικές όχι μόνο τις επιχορηγήσεις των περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ από 1999 έως το 2010 αλλά και τις κρατήσεις από τους μισθούς των εργαζομένων υπέρ του δευτεροβάθμιου σωματείου της ΠΟΣΤ που ανέρχονται σε ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε παρακάτω, κάνοντας κλικ στις εικόνες, τις σελίδες με τα συμπεράσματα του πορίσματος Ρακιντζή:





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.