Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μια χούφτα "μαϊμού" αγανακτισμένοι έκαναν πορεία... για τα τσαντίρια

Κατά φαντασία... αγανακτισμένοι, αυτόκλητοι σωτήρες μας, αθεράπευτοι σκηνίτες, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο στη Αθήνας. Μία χούφτα ανθρώπων που δεν κρατούσε ούτε μία...




Ελληνική Σημαία. Που δεν φώναξε ούτε ένα σύνθημα για την πατρίδα τους, που δεν φώναξε ούτε ένα σύνθημα για την Ελλάδα. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν τα τσαντίρια τους. Στεναχωρήθηκαν που τους χάλασαν το κοινόβιο στην πλατεία Συντάγματος. Είχαν συνηθίσει στην μπόχα και τη δυσωδία.

Τι είπατε; Άποψή μας; Συμφωνούμε... έχετε δίκιο. Αλλά θα μας λύσετε μία απορία ρε... αγωνιστές; Πού ήταν όλοι αυτοί σήμερα:


Αυτοί δεν ήταν αγανακτισμένοι; Αλήθεια, γιατί δεν ήρθαν μαζί σας; Μήπως γιατί τους προδώσατε; Γιατί τους καπελώσατε; Γιατί δεν νοιάζεστε για το μέλλον και την πατρίδα τους (μας);

Όσα δεν κατάφεραν τα χημικά των ΜΑΤ τα καταφέρατε εσείς, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Να διώξετε όλους ΕΜΑΣ τους πραγματικούς αγανακτισμένους από το Σύνταγμα.

Καληνύχτα σας... μαϊμούδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.