Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νέες αιχμές από Δούκα για κυβέρνηση Καραμανλή

Επανήλθε με νέες αιχμηρές δηλώσεις του ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρος Δούκας για τις ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας...

 Σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» δήλωσε ότι στην τότε κυβέρνηση «επικρατούσε κλίμα γενικότερης ευφορίας, ότι πάμε καλά και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με λιγότερες θυσίες» και επισήμανε: «υπήρχε Υπουργικό Συμβούλιο και κάθε ένας έκανε τις εισηγήσεις για εκείνο που πίστευε καλύτερο. Δεν ξέρω αν τον πήραν στο λαιμό τους τον πρωθυπουργό, πάντως υπήρχε Υπουργικό που προέκρινε ποια πολιτική είναι προσφορότερη. Εγώ ανήκα στην μειοψηφία και αυτά που έλεγα ήταν μόνο η εκτίμησή μου».

 Ο κ. Δούκας απάντησε και στις αιχμές του κ. Στυλιανίδη τόνισε ότι «τα στοιχεία δεν μπορούν να λέγονται στον αέρα, η γραπτή εισήγηση φέρει το κύρος της υπογραφής».

Για τα δημοσιοποίηση των επιστολών δήλωσε ότι δεν αποτελεί επίθεση στον κ. Καραμανλή αλλά «αποκατάσταση της αλήθειας». Επιπλέον, ο κ. Δούκας σημείωσε πως ο κ. Καραμανλής «έκανε ό,τι μπορούσε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ερχόταν ή να προβλέψει τον κίνδυνο για την Ευρωζώνη».

Ο κ. Δούκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική και ανέφερε ότι επικοινωνεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.


πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.