Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Πικρές αλήθειες για τους ταξιτζήδες... Είναι από τη φύση τους τραμπούκοι" [ΒΙΝΤΕΟ]

"Οι τραμπουκισμοί των ταξιτζήδων δε θα πρέπει να μας εκλήσσουν", παρατηρεί αναγνώστρια του planet-greece, κι ίσως έχει δίκιο. Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο με τις σημερινές αλητείες...



"Για να πάρει κάποιος την απόφαση να επιτεθεί σε τουρίστες, αυτούς που τους ταΐζουν ουσιαστικά εδώ και χρόνια, και να τους γρονοκοπήσει, πολύ απλά κάνει ότι έκανε κι όταν δούλευε. Κι εξηγούμαι... Είναι ο ίδιος "επαγγελματίας" που δεν ανάβει το aircondition για να μην κάψει πετρέλαιο, ο ίδιος "επαγγελματίας" που δεν σηκώνεται από τη θέση του για να βοηθήσει τον επιβάτη να φορτώσει τις βαλίτσες στο πορτ - μπαγκάζ, που καπνίζει χωρίς καν να ρωτήσει αν ενοχλεί με τον καπνό του, που έχει τον derti στο τέρμα γιατί μεράκλωσε, που βρίζει όποιον βρεθεί μπροστά του αδιαφορώντας αν στο πίσω κάθισμα βρίσκεται μητέρα με μικρό παιδί, που παίρνει διπλοκούρσα και τριπλοκούρσα χωρίς να ρωτήσει καν τον επιβάτη, που δεν έχει καν ακούσει τι εστί... rexona! Κι εν τέλει, είναι ο ίδιος "επαγγελματίας" που κατακλέβει τους τουρίστες παίρνοντάς τους 10πλάσιο αντίτιμο από το πραγματικό, επειδή.... δεν καταλαβαίνουν ελληνικά και "ξέχασε" να βάλει τον μετρητή.

Είναι ο ίδιος "επαγγελματίας" που όπως όταν δουλεύει, έτσι και τώρα που απεργεί, κάνει τη ζωή κόλαση στους τουρίστες. Τους γδέρνει, τους φτύνει και... γελάει, πίνοντας το φραπόγαλό του.

Δεν πρόκειται όχι σε ταξί να ξαναμπώ, αλλά ούτε τον πυρετό μου να τους δώσω...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, στο planet-greece

1 σχόλιο:

  1. Καθεστωτικά φασισταριά, τηλεοπτικά παπαγαλάκια, μικροαστεία σιχάματα...ο αγώνας είναι ΤΑΞΙκος και θα πάει μέχρι τέλους.Από αύριο χαλάει ο καιρός και αυτό θα βλάψει τον τουρισμό γελοία φασιστάκια...μήπως να τον συλλάβεται κι αυτόν?'Η μήπως να βάλεται τη βλαχοπασόκα Ράικου να του ασκήσει ποινική δίωξη?'Ερχονται κρεμάλες με θέα τον πράσινο ήλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.