Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ημίτρελος!!!!

Βγήκε και είπε ψέματα στους συναδέλφους του ότι ο Ραγκούσης δεσμεύτηκε για πληθυσμιακά κριτίρια, κάλεσε τον Πρωθυπουργό σε συνάντηση παρουσία των τηλεοπτικών καμερών και οδηγεί στα άκρα την κόντρα...



Πλέον είναι σαφές. Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος παίζει τα δικά του παιχνίδια.

Η συντάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, απέβη άκαρπη. Και με εμπρηστικές δηλώσεις δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Στη συνάντηση και οι δύο πλευρές επέμειναν στις θέσεις τους, με τους ιδιοκτήτες να ζητούν επιτακτικά εδώ και τώρα αποδοχή του αιτήματος που έχουν διατυπώσει για πληθυσμιακά κριτήρια στην έκδοση των αδειών και τον υπουργό να τους αντιτάσσει τη δική του θέση, ότι ο ίδιος, δηλαδή, θα καταθέσει τις προτάσεις του έως το τέλος του μήνα και πάνω σ΄αυτές να γίνει ουσιαστικός διάλογος με κανόνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ραγκούσης προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες ότι η πολιτεία θα λάβει τα μέτρα της για να αντιμετωπίσει τις ακραίες συμπεριφορές, που εμφανίζονται σε όλη τη χώρα, σημειώνοντας ότι έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να επεμβαίνουν, όπου διαπιστώνεται ότι παρακωλύεται η κυκλοφορία.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουν οι ιδιοκτήτες 48ωρη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.