Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πάτρα: Δωρεάν ξενάγηση στους τουρίστες από τους ταξιτζήδες

Μία στο κρύο μια στη ζέστη. Μετά τις γροθιές που έριξαν πατρινοί ταξιτζήδες σε τουρίστες, σήμερα αποφάσισαν να τους προσφέρουν (σε άλλους) δωρεάν ξενάγηση...




Τη δωρεάν μετακίνηση και ξενάγηση των τουριστών που αναμένονται σήμερα το πρωί στην Πάτρα, με το κρουαζιερόπλοιο  “CALYPSO”, αποφάσισαν οι αυτοκινητιστές ταξί της περιοχής.

Πρόκειται επί της ουσίας για μια κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους του κλάδου, ο οποίος έχει δεχθεί κριτική πως με τις κινητοποιήσεις του προκαλεί ζημιά στον τουρισμό.

Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί της περιοχής Παναγιώτης Σκέντζος, δήλωσε ότι αύριο στις 7.30 το πρωί, όπου αναμένεται το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Πάτρας, θα βρίσκονται εκεί ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι θα παραλάβουν και θα ξεναγήσουν με τα οχήματά τους, τους επισκέπτες.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ταξί ετοιμάζουν και νέες κινητοποιήσεις τις οποίες ακόμη δεν έχουν γνωστοποιήσει.

πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.