Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το παλεύει πάλι η ΑΕΚ μπας και κλείσει καλή μεταγραφή έστω και με μιζέρια...


Την τιμή που κοστολογεί η Χερέθ τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο Σάντσεθ προσπαθεί να ρίξει η ΑΕΚ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της με κανονική μεταγραφή...


Η αναζήτηση για τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό στον άξονα της Ένωσης έχει επικεντρωθεί στον 24χρονο μέσο, οι απαιτήσεις του οποίου βρίσκονται...
 στο όριο του… επιτρεπτού για την ΑΕΚ, κάτι που όμως δεν συμβαίνει με το ποσό που αξιώνει η ισπανική ομάδα για την παραχώρησή του.

Είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση θέλει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Χιμένεθ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αξία του Κορδέρο και επιθυμεί διακαώς να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».

Ο Χιμένεθ είναι πεπεισμένος πως ο Κορδέδο διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του μέσου που χρειάζεται οπωσδήποτε η ΑΕΚ σε αυτή τη συγκυρία. Δηλαδή, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της Ένωσης.

Πάντως, όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτήσει έναν μέσο. Κι επειδή ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, εκτός από τον Κορδέδο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται…
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.