Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Φραστικό επεισόδιο με άλλον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ή γιαούρτωμα στον Λοβέρδο;

Έλα ντε! Ότι κάτι έγινε στα σίγουρα, είναι δεδομένο. Ας εξετάσουμε και τις δύο μαρτυρίες:

1. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν τον υπουργό υγείας κ. Λοβέρδο να διαπλικτίζεται φραστικά με άλλον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μέσα σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη!!!! Είναι γνωστό ότι ο κ. Λοβέρδος είναι fun ενός συγκεκριμένου ξενοδοχείου και πάει εκεί κάθε χρόνο. Φέτος λοιπόν, συναντήθηκε με άλλον βουλευτή του κόμματός του κι εκεί κατάφεραν να γίνουν ρεζίλι των σκυλιών! Στους ξένους που τους έβλεπαν να μαλώνουν και να ρωτάνε "ποιοί είναι αυτοί" απαντούσαν: Ένας υπουργός κι ένας βουλευτής της κυβέρνησης!
2. Κάποιες πιο "συνωμοσιολογούσες" φωνές υποστηρίζουν πως ο κ. Λοβέρδος γιαουρτώθηκε κανονικότατα μέσα στο ξενοδοχείο από απλό/απλούς πολίτες! Εδώ βέβαια υπάρχει ένα παράδοξο: Μέσα στο ξενοδοχείο (που βρίσκεται και μακρυά από εμπορικά μαγαζιά και χωριά) ΔΕΝ υπάρχουν γιαούρτια για να αγοράσει κανείς... Χύμα μόνο από τον μπουφέ! Μωρέ λες;

Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Λοβέρδος τα "άκουσε" για τα καλά και καλά θα κάνει αυτός κι όλοι οι συνάδελφοί του να αναζητήσουν από τώρα σε ποια τρύπα θα κρυφτούν για να γλιτώσουν το λυντσάρισμα έτσι και εξαθλίωσαν τους Ελληνες για να χρεοκωπήσουν το κράτος υπέρ τραπεζών...

Και κάτι ακόμη: Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ κανονικά το επεισόδιο! Με τα Αθηναϊκά τι παίζει; ΟΕΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.