Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σε εξέλιξη η συνάντηση ταξιτζήδων - Ραγκούση

Νέα συνάντηση σε εξέλιξη, αυτή τη στιγμή, μεταξύ των  ιδιοκτητών  ταξί και τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούσης. «Δεν ελέγχεται πλέον η κατάσταση. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Θα γίνουν ζημιές... 



χωρίς να φταίμε εμείς. Όλη η αντιπολίτευση έχει ταχθεί υπέρ μας. Πρέπει άμεσα ο υπουργός να κάτσει να συζητήσουμε, να γίνει δημόσιος διάλογος με κάμερες, Ζητούμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μεταφορών, με σκοπό να πιέσουν τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Ραγκούση, για νέα συνάντηση. Αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί έγινε δεκτή από τον υπουργό και η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.