Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Άλλος για το Just the 2 of us


Στην αναζήτηση ονομάτων για το Just the 2 of us έχουν επιδοθεί στο MEGA...


Ήδη υπάρχει μεγάλη λίστα ονομάτων όπως της Κέλλυς Κελεκίδου την όποια κάποιοι την θέλουν ζευγάρι με τον Μάρκο Σεφερλή. Άλλα ονόματα που παίζουν δυνατά  είναι η Χριστίνα Κολέτσα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Μαρία Ιακώβου, η Μάρω Λύτρα και ο Κωνσταντίνος Γαλανός. Αποτην πλευρά των παικτών παίζουν τα ονόματα των Νίκου Συρανίδη (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 ), και της Κλέλιας Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το 2000). Στο κανάλι εχουν προσεγγιση και την Βάνα Μπάρμπα που δεν ειναι αρνητική.

Οι παρουσιαστές παραμένουν οι ιδιοι καθως θεωρείτε οτι τα πήγαν πολύ καλα.

Ονόματα ακούγονται και για την κριτική επιτροπή με διακαή πόθο των υπευθύνων του καναλιού να είναι η Ναταλία Γερμανού ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείτε η Αθηναίς Νέγκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.