Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τώρα "ξύπνησε" το Υπ. Οικονομικών! Από τον Απρίλιο καταγγείλαμε τους τοκογλύφους στο planet-greece


Από τον Απρίλιο, το planet-greece είχε αποκαλύψει τη δράση τοκογλύφων, πού μέσω πιστωτικών καρτών εξαπατεί απελπισμένους πολίτες, οι οποίοι στην απόγνωσή τους να βρουν λίγα χρήματα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους δέχονται να υποκύψουν και να υπογράψουν "δάνεια" με επιτόκιο έως και 50%! Δείτε το έγγραφο - ντοκουμέντο...




Κάθε πληροφορία σχετική με θέματα τοκογλυφίας, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων στις οποίες φέρονται εμπλεκόμενα «γραφεία διεκπεραίωσης και προώθησης δανειακών υποθέσεων» εξετάζουν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ
Τα παραπάνω επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.


Ο υπουργός σημειώνει ότι το ΣΔΟΕ προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση των υποθέσεων τοκογλυφίας και επιβάλλει τις προβλεπόμενες, από τις ισχύουσες διατάξεις, κυρώσεις.

Αναφέρει επίσης ότι ήδη η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών ασχολείται αυτό το χρονικό διάστημα με τον έλεγχο σχετικής υπόθεσης και προσθέτει ότι κατά το παρελθόν διερευνήθηκαν επιτυχώς αντίστοιχες υποθέσεις και οι εμπλεκόμενοι παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ιδού και το έγγραφο που είχε αποκαλύψει το planet-greece, από τις 27 Απριλίου (διαβάστε όλο το δο δημοσίευμα πατώντας ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.