Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Voldtaegt... Ο βιασμός στα δανέζικα...

Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Σαριέγκι. Από ένα λάθος μετρά ο καθένας για το κάθε γκολ της 4άρας από την (ποια είναι αυτή μωρέ; ) Οντένσε...



  • Ο Τζόρβας αντί να βγει και να «καθαρίσει» μια φαινομενικά εύκολη φάση για κάθε πορτιέρο, έδειξε έλλειψη εμπιστοσύνης, απόκρουσε ασθενικά και επί της ουσίας έδωσε την... ασίστ στον Γιόχανσον για το 0-1 μόλις στο 12'!
  • Στο 58'(το γκολ του Ρουντ) ο Σπυρόπουλος και στο 80' ο Βύντρα(το τέρμα ο Καντρί) θα κάνουν... δώρο την πρόκριση στην Οντένσε. Αστεία αμυντική συμπεριφορά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το καθήκον τους και... καληνύχτα Τσάμπιονς Λιγκ. 

  • Από το 3-2 και μετά ο Παναθηναϊκός παρέδωσε... ψυχή λες και είναι καμιά ομαδούλα της γειτονιάς και δέχθηκε και το 4-2 από τον Αντρέασεν. 

  • Απλα στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το 3-4 από τον Πετρόπουλο. Ντροπιαστικός αποκλεισμός από μια ομαδούλα της Δανίας που ήρθε και έκανε πάρτι μέσα στο ΟΑΚΑ αφού τελικά αποδείχθηκε ανώτερη του «τριφυλλιού». Τα λόγια είναι περιττά, κάποιοι απέδειξαν ΚΑΙ σήμερα ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βάρος της φανέλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.