Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φρίκη! 19χρονο παλικάρι στα Χανιά αυτοκτόνησε με κρεμάλα που έστησε σε δέντρο...



Άλλο ένα κρούσμα αυτοκτονίας σοκάρει την κοινωνία της Κρήτης. Πρόκειται, για την τρίτη αυτοκτονία νεαρού ατόμου, που μάλιστα δε φέρεται να συνδέεται με οικονομικούς λόγους.

Το πτώμα του 19χρονου βρέθηκε...
 νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης , κρεμασμένο σε χαρουπόδεντρο στην περιοχή της Μαλάξας.

Ο νεαρός το είχε σκάσει από το σπίτι του πριν από αρκετές ημέρες ενώ φαίνεται πως προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αφότου εξαφανίστηκε, πράγμα που προκύπτει από την κατάσταση αποσύνθεσης, στην οποία βρέθηκε το πτώμα.

Το πτώμα βρήκε στην κρεμάλα ένας βοσκός που περνούσε από το σημείο, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής κλήθηκαν και κατέβασαν το πτώμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διενεργηθεί ιατροδικαστή νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του νεαρού άνδρα προσδιορίζεται σε χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές
Πηγή: cretalive,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.