Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Χασίς με το κιλό διακινούσαν στα Χανιά αλλά...



"Λαβράκι" έπιασαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, στο πλαίσιο ευρύτατης αστυνομικής επιχείρησης σε διάφορες περιοχές του νομού, μετά από πληροφορίες για τη δράση κυκλώματος.

Εντοπίστηκαν ούτε ένα ούτε δύο αλλά ... 17 κιλά χασίς, περισσότερες από 150 σφαίρες όπλων και πιστόλια!

Παράλληλα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης,....
 δύο άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 31 και 22 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, που περιήλθαν στο τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ότι οι συλληφθέντες κατέχουν και διακινούν ναρκωτικές ουσίες στην πόλη των Χανίων, διενεργήθηκε έρευνα και βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα χασίς 1 κιλού.

Στη συνέχεια, σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου στο Κολυμβάρι του Δήμου Πλατανιά, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
16 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με ένα κιλό κάνναβης η καθεμία, συνολικού βάρους 16 κιλών - Η συνολική κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης ανήλθε στα 17 κιλά.


1 γραμμάριο ηρωίνης.
1 εύχρηστο περίστροφο διαμετρήματος 22 mm.
170 πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm.


1 μαχαίρι με λάμα μήκους 25 εκατοστά.
5 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.