Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μπλόκο σε 94 κιλά κάνναβης στα ελληνοαλβανικά σύνορα


Δουλειές με... φούντες είχαν ανοίξει με την χώρα μας ένα ζευγάρι Αλβανών, το οποίο συνελήφθη στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο νομό Θεσπρωτίας, τη στιγμή που επιχειρούσε να εισάγει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών...




Συνολικά 94 κιλά ινδικής κάνναβης κατέσχεσαν αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στην περιοχή του Τσαμαντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες και ενός τρίτου Αλβανού, του οδηγού του αυτοκίνητου που μετέφερε τα ναρκωτικά, ο οποίος στο μπλόκο των αστυνομικών δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια αφού εγκατέλειψε το όχημα, εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Οι δύο συλληφθέντες προπορεύονταν με άλλο αυτοκίνητο, για να ελέγχουν τον δρόμο, όμως κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Τα 94 κιλά χασίς βρέθηκαν σε συσκευασίες κιλού, μέσα σε σάκους.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στην συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.